Newsletter


In curand

GTM 12

Multitalent cu o precizie de 100 %: ferăstrăul multifuncţional GTM 12 Professional de la Bosch

  • Ferăstrău circular de banc şi ferăstrău circular staţionar într-o singură sculă electrică
  • Lucru de precizie cu ajutorul laserului integrat
  • Motor puternic de 1800 W pentru un avans de lucru rapid

Ferăstrăul multifuncţonal GTM 12 Professional de la Bosch convinge prin precizie maximă la orice tăiere – atât pe şantier cât şi în atelier. El este ferăstrău circular de banc şi ferăstrău circular staţionar într-o singură sculă electrică. Multitalentul cu o greutate de numai 22 kg şi dimensiuni de 67 x 57 x 38,5 centimetri poate fi transportat cu uşurinţă la orice punct de lucru – un avantaj pentru specialiştii în amenajări interioare, pavatori, constructorii de ferestre, tâmplari sau electricieni.

Utilizat ca ferăstrău circular staţionar, cu ajutorul laserului unic şi al scalelor unghiulare frezate de calitate superioară, taie grinzile de lemn la dimensiuni exacte. Raza laser indică exact făgaşul de tăiere pe piesa de lucru. Nu mai este necesară punerea pânzei de ferăstrău pe lina de tăiere. La tăierile cu unghi de înclinare în plan orizontal domeniul de lucru bilateral ajunge până la 48 grade, la tăierile cu unghi de înclinare vertical, acesta atinge 47 grade. Motorul puternic de 1800 W taie fără efort chiar grinzile groase. Este posibilă şi debitarea profilelor din aluminiu sau a canalelor din material plastic.

În cazul utilizării ca ferăstrău circular de banc cu o adâncime de tăiere maximă de 51 milimetri, limitatorul paralel precis asigură o tăiere foarte exactă. Cu ajutorul său pot fi prelucrate excelent şi piese mai lungi precum plăcile de lemn sau parchetul laminat. În mod suplimetar limitatorul paralel poate fi fixat pe pânza de ferăstrău, sub formă de protecţie la transport.

Alte două însuşiri ale ferăstrăului multifuncţional GTM 12 Professional fac posibil lucrul confortabil: în condiţiile de lumină insuficientă de pe şantier, lampa integrată luminează în întregime piesa de lucru. Ferăstrăul multifuncţional este echipat cu sistemul de blocare a axului pentru schimbara simplă a pânzei de ferăstrău.

Ferăstrăul multifuncţional GTM 12 Professional este echipat la livrare cu o pânză de ferăstrău cu 40 dinţi, din carburi metalice, cât şi cu sac colector de praf.